De Beste Noodvoedselkit

Wie kan met zekerheid zeggen wat er aan de horizon staat? Als we de enige waren die we elke dag wisten, welke moeilijkheden er zouden opduiken, zouden we nooit verrast kunnen worden. Helaas werkt het leven gewoon niet zo. De individuen die graag vooruitkijken en zich voorbereiden op de “voor de goede orde” situaties worden vaak afgeschilderd als perifere gekken en Armageddon-preppers. Desalniettemin zou het verzamelen van de beste crisisvoedseleenheid voor uzelf of uw gezin iets moeten zijn dat elke bekwame volwassene op de juiste manier behandelt. Slechts een paar van de “gewone” omstandigheden die zich kunnen voordoen, terwijl het hebben van een crisisverdeling voor uw gezin veel goeds zou voorspellen, zijn: verlies van een taak, tijdelijk ontslag, uitgebreide stormschade of stroomuitval waardoor uw gezin thuis vastzit. Of misschien zou je juist liever een situatie zijn om een ​​ander gezin te helpen pech te hebben, mocht de kans zich voordoen. Dan zijn er op dat moment Armageddon-achtige situaties die de hersenen van enkelen teisteren, en geen betere methode om die gevoelens van schroom te bezweren dan vooruit te kijken en plannen te maken voor de meest merkbaar vreselijke. Wat uw doel ook is om vooruit te kijken en crisisverdelingen op te stellen voor een moeilijke tijd die voor ons ligt, wij zijn hier om u te helpen de absoluut beste crisisvoedseleenheid voor uw gezin samen te stellen.

Spreid om te beginnen uw planningstechniek uit. Als je net begint in crisisbereidheid, heb je misschien niet al te lang voedsel in je kast. Als dat het geval is, is het ontwikkelen van een meerdaagse voedselvoorraad een goede plek om te beginnen. In het geval dat u vanaf nu 30 dagen crisisproporties heeft, kan de volgende fase het ontwikkelen van een meermaanden- of jaarcrisisvoedseleenheid zijn. Het belangrijkste is om ergens te beginnen en je voorzieningen te ontwikkelen totdat je het beste voedselpakket voor crisissituaties hebt verzameld dat je kunt.

Heeft u jongeren in huis? adolescenten? Meer gevestigde of oude volwassenen? Baby’s zullen buitengewone zorg nodig hebben voor voorzieningen zoals melk of recept, terwijl de oudere ook een soort van unieke voedingsbehoeften kan hebben. Geef op papier aan voor wie je een voedselvoorraad bouwt en alle ongewone dingen die je daarvoor of voor jezelf moet klaarmaken. Overweeg dan op dat moment de spullen om voor die persoon te zorgen voor een eenzame dag.

Write a Comment

Your email address will not be published.

Follow by Email
Pinterest
LinkedIn
Share