Dit zijn de grootste smeerlappen op aarde

PingunsPinguïns, het WNBF wist al langer dat ze niet deugen. List, leugens en bedrog zijn hun handelsmerk. Nu blijkt echter dat het ook nog eens ongelooflijke smeerlappen zijn. Ruim een eeuw geleden voerde wetenschapper George Murray Levick onderzoek uit naar het seksuele gedrag van pinguïns op Antartica. Hij was zo geschokt door zijn waarnemingen dat hij het onderzoek niet durfde publiceren. De curator van het Natuurhistorisch museum in Londen stuitte er bij toeval op, en bracht het in de openbaarheid. Wat blijkt? Mannetjespinguïns bespringen alles en iedereen. Tot lijken aan toe!


Levick stelde tot zijn ontzetting vast dat de vogels seksuele handelingen uitvoerden die niet gericht waren op voortplanting. Hij documenteerde auto-erotisch gedrag, seksuele dwang, seksueel en fysiek misbruik van kuikens, homoseksualiteit en zelfs necrofilie. Vooral dat laatste, waarbij Levick meende mannetjes te zien die seks hadden met dode vrouwtjes, was te veel voor de onderzoeker. "Er schijnt geen misdrijf te laag te zijn voor deze pinguïns," schreef hij.

 

Nu is de seksuele moraal er de afgelopen honderd jaar niet preutser op geworden. Het kan niet anders of er spelen zich dagelijks de meest abjecte taferelen af. Antartica is het Sodom en Gomorra van het dierenrijk. Dit tot afgrijzen van het Opperwezen. Zijn straf: het laten smelten van de poolkappen. De mens kan er dus niets aan doen. Het is de schuld van de pinguïns.

 

 
Banner