Perverse dieren
Dit zijn de grootste smeerlappen op aarde

PingunsPinguïns, het WNBF wist al langer dat ze niet deugen. List, leugens en bedrog zijn hun handelsmerk. Nu blijkt echter dat het ook nog eens ongelooflijke smeerlappen zijn. Ruim een eeuw geleden voerde wetenschapper George Murray Levick onderzoek uit naar het seksuele gedrag van pinguïns op Antartica. Hij was zo geschokt door zijn waarnemingen dat hij het onderzoek niet durfde publiceren. De curator van het Natuurhistorisch museum in Londen stuitte er bij toeval op, en bracht het in de openbaarheid. Wat blijkt? Mannetjespinguïns bespringen alles en iedereen. Tot lijken aan toe!


Levick stelde tot zijn ontzetting vast dat de vogels seksuele handelingen uitvoerden die niet gericht waren op voortplanting. Hij documenteerde auto-erotisch gedrag, seksuele dwang, seksueel en fysiek misbruik van kuikens, homoseksualiteit en zelfs necrofilie. Vooral dat laatste, waarbij Levick meende mannetjes te zien die seks hadden met dode vrouwtjes, was te veel voor de onderzoeker. "Er schijnt geen misdrijf te laag te zijn voor deze pinguïns," schreef hij.

Lees meer...
 
Waarom struisvogels nóóit leren vliegen!

struisvogelCorrespondent Gerard Harmelink stuurde ons vanuit Zuid-Afrika een onthullend filmpje over de doordeweekse bezigheden der struisvogels. Je zou verwachten dat ze het merendeel van hun tijd besteden aan het nemen van vlieglessen.

Maar wat blijkt? Het is uitsluitend hoeren en snoeren wat de klok slaat. Ze gaan daarbij ook nog zo ontstellend tekeer dat ze na afloop de vleugels niet eens meer omhoog kunnen houden. Laat staan dat ze er mee kunnen vliegen.

Bekijk het filmpje hier.

 
Dit is een zorgolifant meneer Van den Droogkloten!

seksolifantVandaag kreeg ik van ing. H.C.M. van den Droogkloten deze foto toegestuurd die moet bewijzen dat ook de olifant zich schuldig maakt aan seksuele uitspattingen in de openbare ruimte. Je kunt er gif op innemen: je prijst als WNBF het beschaafde karakter van een dier en meteen komt er een voze reactie van de Groene Khmer.

Lees meer...
 
En dat allemaal zomaar in het openbaar? Schande!

Hondjes gangbangDat er voortgeplant moet worden, begrijpen wij. Maar enige discretie is hierbij geboden. Dat geldt blijkbaar niet voor de dieren. Gewoon in het openbaar gaan ze zich te buiten aan de meest walgelijke seksuele uitspattingen. Wat die hondjes hier uitvreten, is te liederlijk voor woorden. Een gangbang en plein public! En dat is dan nog tot daar aan toe, maar dat ze nog niet eens het fatsoen op kunnen brengen om netjes op hun beurt te wachten en maar alvast hun voorganger bespringen, slaat werkelijk alles. Schande! Geen wonder dat de jeugd opgroeit voor galg en rad. Gelukkig is er één uitzondering: de olifant. Niet voor niets een circusdier. Die zijn altijd hoffelijk in de omgang en zul je nooit in het openbaar op dergelijke smeerlapperij kunnen betrappen. Een voorbeeld voor de jeugd. Maar de rest van het dierenrijk wil niet deugen. Kijk naar de onderstaande copulatiecompilatie, en huiver....

Lees meer...
 
Chimpansee misbruikt kikvors (niet geschikt voor jeugdige kijkers!)

JavaScript is uitgezet!
Om de content af te beelden, heb je een browser nodig die JavaScript ondersteunt.

Het is het WNBF bekend dat er dieren zijn met een discutabele seksuele moraal. We willen niet roomser zijn dan de paus, maar er zijn grenzen. Op basis van wat hier gebeurt, heeft het WNBF besloten om een nieuwe rubriek te starten: perverse dieren.

 


Banner