Klimaat
Daling zeespiegel door stijging temperatuur!

bootWe vonden het altijd al een krankzinnig verhaal: de aarde warmt op dus stijgt de zeespiegel. Al jaren wijst het WNBF erop dat het precies andersom werkt. Zet maar een pannetje water op een gaspit en kijk wat er gebeurt met de waterspiegel. Ons gelijk blijkt uit bovenstaande foto die gisteren is genomen ergens tussen Terschelling en het vaste land. We hebben nu ruim 6 weken uitzonderlijk warm weer voor de tijd van het jaar en zie wat er gebeurt met de zeespiegel in de Waddenzee. Hij daalt! Of we daar dan weer blij mee moeten zijn, is vers twee.

 

 
Eskimo's blijken verantwoordelijk voor ozongat!
eskimosOpmerkelijk nieuws van de WMO (Wereld Meteorologische Organisatie): wetenschappers hebben vastgesteld dat de ozonlaag niet meer krimpt. Begin jaren negentig luidden zij de alarmklok, want er bleken gaten te zijn ontstaan in de ozonlaag. En natuurlijk was dat onze schuld. Maar wat lezen we in datzelfde bericht? De gaten bevinden zich boven de Noord- en de Zuidpool! Dat is een heel eind hier vandaan. Het is bekend dat de polen magnetisch zijn. Onderzoek van het WNBF wijst echter uit dat CFK-gassen níet magnetisch zijn. Het is derhalve wetenschappelijk gezien onmogelijk dat die gassen op eigen kracht zulke afstanden afleggen. Conclusie: het zijn de Eskimo's die schuld hebben aan het ontstaan van dit probleem. Eigenlijk is dat ook wel te begrijpen. Het is daar zo godvergeten koud en zonder ozonlaag bereiken de zonnestralen ongehinderd de aarde. En elk graadje extra is dan toch mooi meegenomen.

 

 
Is het nou onderhand afgelopen of hoe zit het!
theoinsneeuwTwee weken geleden voerde het WNBF actie tegen de afkoeling van de aarde. Even leek het erop dat de actie succesvol was. De zon brak weer door en de temperatuur liep gestaag op. Maar wat gebeurt? De temperaturen gaan weer dramatisch omlaag. Amper twee weken voor de lente moet beginnen zitten we weer met ijzige koude en sneeuw. Het WNBF roept het volk van Nederland nogmaals op om zoveel mogelijk CO2 de lucht in te blazen. Bestel vandaag nog onze CO2=OK! aanstekers in grote aantallen. Want als we nu niets doen, worden over een week de rayonhoofden bij elkaar geroepen!
 
Zet windmolens nóóit op stand III !

JavaScript is uitgezet!
Om de content af te beelden, heb je een browser nodig die JavaScript ondersteunt.

Windmolens zijn niet alleen overbodig (wind genoeg in ons land), maar ook nog eens levensgevaarlijk. Zet je ze op stand I, dan is er niks aan de hand. Stand II is al uitkijken geblazen. Maar zie wat er gebeurt als je die veel te grote wieken íets te hard laat draaien.

Lees meer...
 
Nieuw schandaal over zeespiegelstijging: 'Eerst gemeten bij eb, toen bij vloed'

zeestrandWederom blijken er in het rapport van IPCC foutieve metingen te zijn opgenomen. Dit keer betreft het metingen van de zeespiegel die zijn uitgevoerd door een amateur-oceanoloog. Onderzoek wijst uit dat de eerste meting plaats vond bij eb en de tweede bij vloed. De metingen werden gepubliceerd in een parochieblad en vervolgens zonder verdere controle overgenomen door het IPCC. Minister Cramer is verbijsterd. “Dit is de druppel die de emmer doet overlopen!”

 

 

Foto: de meetpaal die Willem H. er vroeg in de middag had ingeslagen precies op de waterlijn is nog net zichtbaar.

 

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3
Banner